-10%
תה אולונג

אולונג ג’ינסנג

Ginseng Oolong Tea

עומק ועושר של אולונג בשילוב עם טעם מיוחד עוקצני של ג'נסנג

תה אולונג

אולונג ג’ינסנג

Ginseng Oolong Tea

עומק ועושר של אולונג בשילוב עם טעם מיוחד עוקצני של ג'נסנג

המחיר המקורי היה: ₪46.המחיר הנוכחי הוא: ₪41.40.

במלאי

אריזה: שקית 50 גרם (50 כוסות תה)

תיאור

לייצור תה “אולונג ג’ינסנג" משתמשים בעלי אולונג איכותיים הגדלים על הרים גבוהים. בתהליך העיבוד מגלגלים את עלי התה כשעליהם מפזרת אבקה של שורש ג'ינסנג.

זו חוויה מיוחדת לשתות את תה האולונג ג'ינסנג. המראה של אבקה מפוזרת על עלי תה מוזרה ומרתקת, המרקם חלק והניחוח מתוק וההפתעה שנוסף לטעם המתוק מורגש גם הטעם המיוחד העוקצני של הג'נסנג.

השילוב של תה אולונג ושורש הג'ינסנג לא נולד במקרה. שניהם מאוד פופולארים ומוערכים ברפואה הסינית ולא סתם. תה האולונג ידוע כמוריד רמות כולסטרול, כטיפול ומניעה לקלקול קיבה ואת הג'ינסנג המפורסם בכלל לא צריך להציג, הוא ידוע כיעיל מאוד להעלאת אנרגיה בגוף, נלחם בעייפות, מעלה את יכולת החשיבה ו…פותר בעיות של חוסר אונות.

התה בעל מתיקות טבעית מענגת, מומלץ לשתייה לאחר ארוחה כבדה וכפינוק לאחרי הצהריים. בכל חליטה משתחררים רכיבים שונים שמצויים בעלי התה ולכן אפשר ורצוי להשתמש בעלים לכמה חליטות כשבכל כוס תה תגלו ארומה וטעמים חדשים.

איך חולטים תה אולונג ג’ינסנג

אנו ממליצים לחלוט 2 כפיות עלים לכל 200 מ”ל מים מינרליים שהורתחו וצוננו ל- 85°. לכסות, ובתום 3-4 דקות לסנן ולהגיש. ניתן ורצוי לחלוט את העלים שנית ושלישית, בתוספת דקה-שתיים לזמן החליטה.


בחרו כלי חליטה מתאים

עבור סוגי תה עדינים יותר, כמו תה לבן או ירוק, כלי חליטה מזכוכית, מפורצלן או כלי חרס דק הם בחירה טובה. עבור תה אולונג, תה שחור ופואר עדיפים הקומקומים מחימר עם קירות עבים יותר, השומרים על החום לאורך זמן.