תה אולונג

ניחוח נרקיס

Shui Xian Oolong Tea

תה אולונג שעובר תהליך תסיסה מלא ועישון על גחלים. בעל טעם מודגש וגוף מלא

תה אולונג

ניחוח נרקיס

Shui Xian Oolong Tea

תה אולונג שעובר תהליך תסיסה מלא ועישון על גחלים. בעל טעם מודגש וגוף מלא

42

במלאי

אריזה: שקית 50 גרם (50 כוסות תה)

תיאור

שוי סיאן הוא תה אולונג כהה שמאוד פופולרי בטקס הגון פו (GongFu), התה מאוד אהוב ולכן נמצא בתפריט של מסעדות רבות בסין. מקורו של השוי סיאן שלנו בהרים הגבוהים של וו-יי שאן (Wu Yi Shan) ,שם שהפך מילה נרדפת של תה אולונג באיכות גבוהה. תה האולונג מהרי ה Wu Yi צומח בקרקע סלעית ולכן גם נקרא אולונג סלעים (Yan Cha), הקרקע הסלעית מעשירה את התה בכמות מינרלים גבוהה בהשוואה לתה הגדל בדרום פוג’יאן וגואנגדונג.

שוי סיאן, בעל עלים עצומים ועבים, הוא עובר תהליך תסיסה מלא ועישון על גחלים שהופך את צבעו לכהה וכמעט שחור. עלי התה מאוד גדולים בהשוואה לכל תה אולונג אחר.

שוי סיאן הוא תה אולונג בעל טעם מודגש וגוף מלא, הוא עמוק, עשיר ויחד עם זאת חלק ומציף את הפה בטעמים נהדרים. בארומה שלו יש נוכחות של פירות יבשים עם רמזים של scotch ו aftertaste מרענן של פרחים.

תה אולונג שו סיאן הוא בחירה מוצלחת למי שרוצה לחוות תה אולונג כהה מסדרת yan cha, מחירו אטרקטיבי וטעמו מתוחכם ומענג.

לצקת מעט מים רותחים על קומקום קטן, בכדי לחממו. לשטוף את עלי התה שבקומקום במים חמים ולשפוך אותם. למלא קומקום עם העלים השטופים במים חמים טריים, לכסות, ובתום 30-40 שניות לסנן ולהגיש. מומלץ לחלוט 2-3 כפיות עלי תה לכל כוס (200 מ\”ל) במים מינרליים שהורתחו וצוננו ל- 90-95°. ניתן ורצוי לחלוט את אותם העלים לפחות עוד 2-3 פעמים.